Open dag 2023 en foto’s

Zaterdag 9 september was onze jaarlijkse open dag. We hopen altijd op droog weer, zodat we de activiteiten buiten kunnen doen, maar dit jaar was het wel een beetje veel van het goede! Het was prachtig weer met veel zon, maar het was ook erg warm! Gelukkig konden we een aantal parasols gebruiken, zodat we toch grotendeels buiten konden zijn. De glasobjecten van Hanny Bak-Schenk waren wel in het atelier tentoongesteld.
We hadden op meer belangstelling gehoopt van bezoekers, maar het was er gewoon te warm voor. Wel kwam er een fotograaf van de Helderse krant en later ook een journalist die beiden veel belangstelling en bewondering hadden voor alle activiteiten.
Met elkaar hebben we weer enorm genoten.

Karin

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.