Pinksterexpositie 2023

Pinksterexpositie

Zo. 28 en ma. 29 mei houden de we jaarlijks terugkerende Pinksterexpositie waarin de leden hun werk tentoonstellen. Het is een fantastische gelegenheid om kennis te maken met een breed scala aan kunstvormen, waaronder schilderkunst, keramiek, speksteen en nog veel meer. Een aantal leden hebben zich bezig gehouden met het thema “Evenwicht”, maar ook vrij werk is te bewonderen. Deze expositie trekt elk jaar vele bezoekers. Het is een mooie manier om te genieten van de diverse kunstwerken die worden gepresenteerd. Naast het werk is er vaak ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met deze leden en meer te leren over hun werk en inspiratie. Het is een interactieve ervaring die zowel kunstliefhebbers als nieuwsgierige bezoekers zal aanspreken.

Zet het in je agenda en geniet van de zeer diverse kunstwerken die de leden te bieden hebben.

Openingstijden 14.00-17.00 uur.

Noorder Kunstkring
Pasteurstraat 147A, naast de dierenarts
1782 JC Den Helder

Tekst en foto’s Lies Verberne

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.