Toch weer coronamaatregelen en de consequenties ervan

Wat is het jammer dat er toch weer extra maatregelen zijn aangekondigd om te proberen het coronavirus in de hand te houden. Natuurlijk houden we ons eraan, want we willen immers niets liever dan terug naar hoe het was vóór corona.

Kunst- en cultuurbeoefening is toegestaan. Dit betekent voor ons dat we actief kunnen blijven in het clubgebouw, maar wel met inachtneming van de anderhalvemetermaatregel. Die maatregel werd de laatste periode wel dringend geadviseerd, maar is nu weer verplicht.
Ook wordt de qr-code gecheckt bij binnenkomst en als die niet beschikbaar is, dan vragen we om het tonen van een negatieve testuitslag.
Bij een qr-toegangsbewijs is er geen mondkapjesplicht.

Helaas moeten we hierbij aankondigen dat de saamhorigheidsavond die gepland was op woensdag 24 november niet door kan gaan.
En wat ook héél jammer is: de kerstexpositie gaat niet door. Dat betekent dat het clubgebouw ‘gewoon’ open blijft voor de activiteiten in de periode van 10 december tot 10 januari.

Vorig jaar hebben we dankzij onze webmaster Han Sanders een digitale kerstexpositie kunnen houden, maar dat gaan we dit jaar niet doen: teveel contacten met het aanleveren van de kunst, foto’s maken, weer ophalen etc. Misschien kunnen we in 2022 een keer een Paasexpositie houden (17 en 18 april)? Het geeft ons allemaal extra tijd om aan ons zelfportret te werken!

We hopen van harte dat de nieuwjaarsreceptie wel door kan gaan op zondag 9 januari 2022, maar dat kunnen we in een veel later stadium beslissen.

Dan vermelden we toch weer de basisregels: blijf thuis bij klachten / laat je testen bij klachten / vaak handen wassen / geen handen schudden/ en vooral VENTILATIE. We kunnen afspreken met alle groepen dat altijd vooraf en na afloop even de voordeur en de deur van het atelier open worden gezet, zodat de ruimtes lekker doorwaaien.

Het volgende mail bericht krijgen jullie van onze nieuwe secretaris, Albert Winkel!

Een fijn weekend gewenst, wees voorzichtig en blijf gezond!

Hartelijke groeten,
namens het bestuur,
Karin Cruijff-Molenaar, penningmeester

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.