Coronamaatregelen

Ook onze vereniging houdt, als culturele vereniging, de regelgeving aan zoals deze door de overheid wordt opgelegd.

Vanaf zaterdag 6 november a.s. worden de mensen bij binnenkomst gecheckt op de qr-code en als die niet beschikbaar is, dan vragen we om het tonen van een negatieve testuitslag. Als je niet gevaccineerd bent, betekent het dat je elke keer bij binnenkomst van het clubgebouw een negatieve testuitslag moet laten zien.
Van elke creatieve groep is iemand gevraagd om bij aanvang de andere leden te controleren. De scanner-app (van de Rijksoverheid) is eenvoudig op je smartphone te installeren vanuit de Play Store. Als je geen smartphone hebt en je wel gevaccineerd bent, vragen we je om het bewijs van vaccinatie te laten zien.

We blijven erop wijzen dat je hoe dan ook niet komt als je verkoudheids-klachten hebt of als iemand in je naaste omgeving dergelijke klachten heeft.

We zijn blij dat onze activiteiten door kunnen gaan en we hopen van harte dat alle leden begrip hebben voor deze situatie.

Hartelijke groeten,
namens het bestuur
Karin Cruijff-Molenaar

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.