Rakudag NKK zaterdag 7 augustus 2021

Op zaterdag 7 augustus hadden we weer een rakudag op het plein bij de NKK. Van te voren twijfelden we of het door zou kunnen gaan i.v.m. de weersverwachting. Af en toe een buitje konden we wel hebben, zolang het niet pijpenstelen zou regenen. We hadden geluk: het was een prima dag en er zijn weer mooie dingen gemaakt. Dorine Braaf en Christine Vermeer zorgden voor de technische kant van deze activiteit (er werd met twee ovens gewerkt!) en diverse aanwezigen hadden lekkere hapjes mee, zodat ook de inwendige mens niet werd vergeten.
Tijdens de Open Dag op zaterdag 18 september a.s. wordt er een demonstratie gegeven van het rakustoken. Tenminste: als het niet regent! De Open Dag wordt gehouden van 12.00 uur tot 16.00 uur in en bij het clubgebouw aan de Pasteurstraat 147A, naast de dierenartsen.

Karin Cruijff-Molenaar

Link naar de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.