Data diverse activiteiten + vraag over cursus aquarelleren

Aan alle leden,
Hallo allemaal,

Het is alweer ruim een maand geleden dat we de mail hebben gestuurd met de data voor diverse activiteiten.
We hebben ook een voorstel om een workshop ‘kerstengel maken’ (van klei) te geven en we willen graag inventariseren hoeveel belangstelling er is om een cursus aquarelleren te volgen.
We zetten e.e.a. hier even op een rijtje:
– zaterdag 7 augustus: raku stoken op het plein bij het clubgebouw (intekenlijst hangt op het prikbord in de gang)
– zaterdag 18 september: open dag (bijzonderheden volgen nog)
– zaterdag 25 september: workshop ‘kerstengel (van klei) maken’ en op zaterdagochtend 13 november de gebakken kerstengel glazuren
– woensdagavond 29 september: saamhorigheidsavond
– woensdagavond 3 november: algemene ledenvergadering
De schildercursus door Ad Biersteker is gepland op woensdagavonden 6, 13 en 20 oktober. Degenen die zich vóór de corona hiervoor hadden aangemeld, zijn inmiddels door Lies Verberne hiervan op de hoogte gebracht.
De tekencursus door Glen Krab zal op woensdagavonden in november worden gegeven. Lies en Glen zijn hiermee bezig.
Workshop ‘kerstengel maken’
Het maken van de kerstengel doen we op zaterdag 25 september, aanvang 10.00 uur. We zorgen voor iets lekkers bij de koffie en soep met een broodje voor de lunch. Het glazuren van de kerstengel doen we op zaterdagochtend 13 november. Dan zijn de engelen in elk geval ruim vóór de feestdagen klaar.
De kosten bedragen € 10,– voor onze leden en € 15,– voor niet-leden. Dit is inclusief de materialen, koffie/thee en lunch.
De workshop wordt gegeven door Dorine Braaf en Nanneke Adriaanse.
In de loop van deze week hangt de inschrijflijst op het prikbord in de gang.
Cursus aquarelleren
Een paar leden hebben aangegeven belangstelling te hebben voor een cursus aquarelleren. Tiny Weijers zou deze cursus kunnen en willen verzorgen. Omdat we geen idee hebben hoeveel leden er daadwerkelijk mee zouden willen doen, vragen we jullie om dit vóór 1 augustus a.s. te laten weten  via e-mailadres: nkkdenhelder@gmail.com De cursus zou dan op zaterdagochtend, bijv. om de week, in het clubgebouw gegeven kunnen worden.
We zijn blij dat de diverse activiteiten weer bijna als vanouds begonnen zijn. We zeggen -bijna als vanouds-, want we moeten ons nog steeds aan de anderhalvemetermaatregel houden. Gelukkig kunnen we zowel de lange gang als het atelier gebruiken en voor het portrettekenen op de dinsdagavonden is een apart overzicht in werking. En nu maar hopen dat het zo blijft, want we staan te popelen om alle activiteiten door te laten gaan!
Voor de volledigheid sturen we het overzicht van stap 4 van het openingsplan m.b.t. de coronamaatregelen mee.

Hartelijke groeten,
namens het bestuur,
Karin Cruijff-Molenaar
nkkdenhelder@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.