Data voor diverse activiteiten!

Aan alle leden
Hallo allemaal,

Op 1 juni a.s. horen we via een persconferentie of stap 3 kan ingaan en daarna is het de bedoeling dat er elke paar weken meer mogelijk is. In die periode verandert er voor onze vereniging niets, maar de verwachting is dat er rond eind augustus / begin september een einde kan komen aan de coronamaatregelen.
In de maand juni gaat Betty Tax de cursus zijdeschilderen afronden op de maandagmiddagen. Er konden nl. vanaf de lockdown in maart vorig jaar nog een paar lessen niet gegeven worden.
In de maand augustus willen we weer eens een dag raku stoken op het plein. Een datum wordt nog overlegd met Dorine Braaf en Christine Vermeer en die maken we zo gauw mogelijk bekend. Maar je kan alvast aan de slag om iets te boetseren, dat dan raku gestookt kan worden.
Op zaterdag 18 september houden we OPEN DAG voor alle belangstellenden. Meer informatie over de activiteiten volgt t.z.t.
Het is de bedoeling om de teken- en schildercursussen die gepland waren in maart en april vorig jaar in september en oktober weer op te pakken. Lies Verberne maakt hierover afspraken met Ad Biersteker (schilderen) en Glen Krab (tekenen).
Jetske Overzee maakt afspraken over de invulling van de saamhorigheidsavonden die vanaf oktober elke laatste woensdagavond van de maand gehouden worden. We willen starten met een avond op woensdag 29 september. Meer informatie daarover volgt t.z.t.
Tenslotte nog een laatste datum: op woensdag 3 november houden we de Algemene Ledenvergadering. Nadere invulling daaromheen volgt t.z.t.

Dit zijn al een aantal data en leuke activiteiten. Er kwamen nog meer idee├źn ter sprake die uitgewerkt gaan worden, maar ook wij doen het stap voor stap.
De genoemde data kun je alvast in je agenda noteren.

Hartelijke groeten,
namens het bestuur,
Karin Cruijff-Molenaar, wnd. secretaris

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.