Stap 2 gaat morgen, woensdag 19 mei, in!

Aan alle leden
Hallo allemaal,

We zijn heel blij dat stap 2 van het openingsplan inderdaad genomen wordt! Zie voor de bijzonderheden: www.rijksoverheid.nl/openingsplan
Vanaf morgen, woensdag 19 mei, mogen we weer met maximaal 30 personen in één ruimte zijn, maar wel op anderhalve meter afstand van elkaar. Dat betekent voor ons dat we met max. 10 personen in het atelier kunnen werken + met max. 10 personen in de gang.

Het was heel fijn dat er diverse kleine groepjes op verschillende dagdelen in het clubgebouw creatief bezig konden zijn, maar we hebben de gezelligheid van het werken met elkaar gemist en daarbij de inspiratie die je opdoet van samen aan de slag zijn.
De vrijdagmiddaggroep is steeds thuis aan het werk gebleven met elke week een andere opdracht en het uitwisselen van de resultaten via de mail. Dat zou nu ook weer in het clubgebouw kunnen. Het is toch ook leuk om elkaar weer in het echt te zien.

En dan het portrettekenen op de dinsdagavonden. Die groep bestond uit 24 personen en ja, helaas kunnen al die mensen niet allemaal tegelijk op de dinsdagavond in het atelier terecht. In oktober vorig jaar hebben we geprobeerd om ook een groep op de woensdag- en/of donderdagavond te vormen, maar vrijwel iedereen wilde op de dinsdagavond blijven. En dat kan niet.
Morgenavond hebben we een bestuursvergadering en daarna zullen we waarschijnlijk weer een voorstel doen. Dat wordt vervolgd.

We wijzen er wellicht ten overvloede op, dat we de basisregels nog steeds moeten hanteren: handen wassen, anderhalve meter afstand van elkaar en bij verkoudheidsklachten thuis blijven, ook als één van je gezinsleden zulke klachten heeft.

We hopen jullie snel weer allemaal te ontmoeten en we wensen iedereen veel plezier!

Hartelijke groeten,
namens het bestuur
Karin Cruijff-Molenaar, wnd secretaris

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.