Einde avondklok, portrettekenen?, pinksterexpositie?

Aan alle leden
Hallo allemaal,

Vanaf vandaag (woensdag 28 april) mogen we weer na 22.00 uur op straat! Dat betekent dat het clubgebouw ook ’s avonds weer voor kleine groepjes beschikbaar is. We denken hierbij aan de portrettekenaars die gewend zijn op dinsdagavond bij elkaar te komen. In onze vorige mail d.d. 12 april jl. hebben we gevraagd of iemand van deze groep iets kan coördineren om het met een paar mensen weer op te pakken. Behalve de maandagavonden zijn de andere avonden ook beschikbaar.

Er is echter geen reactie op gekomen. Misschien gaat het wel werken als degenen die graag weer portret willen tekenen zich via onderstaand e-mailadres aanmelden, zodat wij deze leden kunnen samenbrengen. We wachten jullie berichten af!

Er kan helaas nog steeds geen expositie plaatsvinden. De pinksterexpositie zou op 23 en 24 mei zijn en dat is te snel. Ook digitaal kan het niet georganiseerd worden, omdat je met nog maar een paar mensen bij elkaar mag zijn en het brengen, fotograferen en ophalen van het werk is op deze manier niet te doen.

Wel hopen we dat jullie, al dan niet thuis, aan de slag zijn gegaan met een zelfportret, naar het voorstel van Truus van der Wel. Eventueel kunnen we daar in de loop van dit jaar iets mee doen en anders bij de kerstexpositie. We gaan er vanuit dat die wel door kan gaan.

Hartelijke groeten,
namens het bestuur,
Karin Cruijff-Molenaar, wnd secretaris
nkkdenhelder@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.