Beschikbare dagdelen in het clubgebouw

Aan alle leden

Hallo allemaal,

Dinsdagavond 13 april was de persconferentie, en we weten inmiddels dat er helaas van versoepelen nog even geen sprake is.

We willen wel laten weten dat er nog diverse dagdelen beschikbaar zijn in het clubgebouw. Je kunt immers met een klein groepje lekker aan de slag, zowel in de lange gang als in het atelier met inachtneming van de basisregels: afstand houden, niet komen bij klachten etc.
De meeste leden hebben een eigen sleutel van het clubgebouw. Als je niet zelf een sleutel hebt, maar je wilt graag aan het werk, kun je het beste even contact opnemen via dit e-mailadres. Dan lossen we het op.

Maandagochtend is al in gebruik
maandagmiddag is vrij
maandagavond is in gebruik
dinsdagochtend en dinsdagmiddag zijn in gebruik
dinsdagavond is vrij
deze week is woensdagochtend in gebruik (14 april), verder beschikbaar
woensdagmiddag is vrij
deze week is woensdagavond in gebruik (14 april), verder beschikbaar
donderdagochtend is vrij
donderdagmiddag is in gebruik
donderdagavond is vrij
vrijdag de hele dag en ook de avond zijn vrij
zaterdag is vrij
zondagmiddag is in gebruik

Let wel op de avondklok zolang deze van kracht is.

We hebben de bezetting van het clubgebouw ook in onze mail van 24 maart jl. vermeld en er is nog niets veranderd, behalve de twee dagdelen op woensdag die deze week zijn besproken. In de komende weken zijn die dagdelen ook gewoon beschikbaar.
De vrijdagmiddaggroep is nog steeds (en dat al vanaf maart 2020!) thuis actief!

Het valt niet mee om positief te blijven, maar we doen het toch. Het duurt allemaal langer dan we hadden verwacht en gehoopt, maar echt, dit komt goed.
We zijn ook heel blij dat niemand het lidmaatschap heeft opgezegd! Dat hebben we al vermeld in onze mail van 6 februari jl. waarin we het beknopte financiële overzicht over 2019 en 2020 hebben opgenomen. Nogmaals heel hartelijk bedankt!

Wat de portrettekenaars betreft: is het een idee als jullie om de beurt met een paar mensen op dinsdagavond elkaar gaan tekenen? Je kan bijv. om 19.00 uur beginnen tot 21.30 uur i.v.m. de avondklok. En wie van de portrettekenaars wil/kan dit coördineren? Het zou toch mogelijk moeten zijn om een creatieve oplossing te bedenken.

Tot zover maar weer.
Hartelijke groeten,
namens het bestuur,
Karin Cruijff-Molenaar

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.