iets beter bericht betreffend gebruik clubgebouw NKK

Hallo allemaal,

Donderdag 5 november bereikte ons het bericht dat er toch versoepelingen zijn toegestaan voor o.a. buurt- en clubhuizen. Ook verenigingsgebouwen mogen onder bepaalde voorwaarden gebruikt worden.
Wij maken daar vanzelfsprekend graag gebruik van.

Het advies is: ‘blijf zoveel mogelijk thuis’, maar je mag ook met 2 personen van verschillende huishoudens bij elkaar zijn op anderhalve meter afstand.
Waar diverse groepjes van onze leden met maximaal 4 personen bij elkaar kwamen op verschillende dagdelen, is het voor de komende twee weken toegestaan om met 2 personen in één ruimte op afstand aan het werk te gaan.

We stellen voor dat de bestaande groepjes onderling afspraken maken wie er wanneer in welke ruimte aanwezig zijn. Als er verschoven gaat worden naar andere dagdelen, laat het dan even weten via ons e-mailadres, zodat er niet meerdere groepjes op hetzelfde dagdeel aan het werk willen.

We hopen van harte dat we vanaf 19 november weer met meerdere mensen bij elkaar mogen zijn en we zouden ook heel graag de gezamenlijke activiteiten weer oppakken. Dat moeten we afwachten.

Ook belangrijk:
Blijf thuis als je verkouden bent, keelpijn hebt of andere griepklachten.
Ook als één van je gezinsleden zulke klachten heeft.

Blijf gezond!

Hartelijke groeten,
namens het bestuur,
Karin Cruijff-Molenaar

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.