2020-09-19 raku stoken

Eindelijk kon er weer eens een activiteit doorgang vinden.
Door de coronamaatregelen kon er lange tijd niet in het atelier gewerkt worden zoals we dat allemaal graag zouden doen. Diverse activiteiten moesten geannuleerd worden, zoals o.a. de Pinksterexpositie maar ook de in april geplande dag om raku te stoken. Van lieverlee konden we o.a. met inachtneming van de anderhalve meter afstand toch weer aan de slag en ook durfden we het aan om een dag voor het raku stoken te plannen. We hebben immers een heerlijk groot schoolplein, maar we moesten wel mooi weer hebben. Eind augustus verviel de geplande dag omdat het regende, maar zaterdag jl. troffen we het enorm. Het was heerlijk weer en zoals je ook op de foto’s ziet, konden we afstand van elkaar houden.
Christine Vermeer en Dorine Braaf hebben zaterdag de beide ovens aangesloten en ervoor gezorgd dat al het aangeleverde keramiek gestookt kon worden. Met elkaar hebben we ze met een bloemetje heel hartelijk bedankt voor het werk.
Alle deelnemers hebben met elkaar ook gezorgd voor de inwendige mens en we hebben genoten van een prachtige dag en we genieten nog steeds van het resultaat!
Karin

Link naar de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.