Versoepelingen m.i.v. 1 juni

De eerder aangekondigde versoepelingen kunnen gelukkig ingaan m.i.v. 1 juni a.s., 2e Pinksterdag. Dat betekent dat onze gezamenlijke clubactiviteiten vanaf dinsdag 2 juni kunnen starten al is het onder bepaalde voorwaarden.

We moeten onderling de afstand van anderhalve meter aanhouden. We hebben bekeken (gemeten) hoeveel mensen er in de gang van het clubgebouw kunnen werken en hoeveel schildersezels er op afstand in het atelier geplaatst kunnen worden. In de gang hebben we de tafels uit elkaar geschoven. Per tafel kunnen twee mensen diagonaal tegenover elkaar zitten. Er zijn 5 tafels, dus 10 leden kunnen daar tegelijkertijd aan het werk.
In het atelier kunnen maximaal 10 schildersezels geplaatst worden zodat iedereen het model nog kan zien, dus ook daar is plaats voor 10 leden.

Bij de deur staat een flesje handgel en er ligt een pakje doekjes. Iedereen wordt verzocht bij binnenkomst hiervan gebruik te maken, zodat iedereen met schone handen begint.
Ook bij de toiletten staat een flesje handgel en een pakje doekjes.
Koffie en thee drinken in de kantine is niet verstandig, omdat je dan te dicht bij elkaar zit. Neem je kop koffie of thee gewoon mee naar je werkplek.

En niet te vergeten: blijf thuis als je verkouden bent, keelpijn hebt of andere griepklachten. Ook als één van je gezinsleden zulke klachten heeft.

Karin Cruijff-Molenaar

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.