Bekendmaking bestuur

Aan de leden
Hallo allemaal,
Ook wij zien ons genoodzaakt om maatregelen te treffen om het coronavirus buiten de deur te houden. Zoals u hebt vernomen uit de diverse media moeten o.a. ook alle buurthuizen de deuren sluiten t/m 6 april.
Wij als Noorder Kunstkring functioneren echter anders met onze diverse activiteiten dan hoe de activiteiten in buurthuizen zijn. Bij ons wordt in veel gevallen individueel gewerkt en veel leden hebben zelf een sleutel van het clubgebouw, zodat je aan de slag kunt als je daar zin in hebt.
Het bestuur heeft besloten om alle gezamenlijke activiteiten met ingang van vandaag te stoppen. Ook de geplande bijeenkomsten zoals de algemene ledenvergadering (woensdag 1 april) gaan niet door.
De twee ochtenden van de schildercursus door Ad Biersteker die gepland zijn voor zaterdag 14 maart en zaterdag 21 maart vervallen.
Als er weer duidelijkheid is over de ontwikkeling van het coronavirus zullen we nieuwe data plannen en jullie deze zo spoedig mogelijk laten weten.
Als leden toch individueel aan het werk willen – veel leden hebben immers zelf een sleutel – dan kan dat, maar kom alsjeblieft NIET als je verkouden bent, keelpijn hebt of met veel mensen in aanraking bent geweest.
En als er meerdere leden in het gebouw zijn: hou afstand van elkaar.
Tot zover onze berichtgeving. Let goed op jezelf en op elkaar.
Hartelijke groeten,
namens het bestuur,
Karin Cruijff-Molenaar, wnd secretaris
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.