Kerstexpositie

Op 25 en 26 december a.s. houden de leden van de NoorderKunstKring te Den Helder traditiegetrouw hun kerstexpositie in het eigen atelier aan de Pasteurstraat 147A.
Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om te komen kijken en zo een indruk te verkrijgen van wat de leden van deze vereniging voor amateurkunstenaars op hoog niveau presteren.
Er is divers werk te zien van de verschillende schilderafdelingen, zoals portret, acryl/olieverf, aquarel en de groep experimenteel. Van de beeldhouw- en keramiekgroepen zijn er beelden in steen en hout en keramische objecten uit klei tentoongesteld. Ook de ets- en de foto bewerkingsgroep is vertegenwoordigd.
Door al deze verschillende disciplines is het een interessante en afwisselende tentoonstelling die zeker een bezoek waard is. De meeste kunstwerken zijn te koop.
Verder is er in de ruime en gezellige kantine gelegenheid om iets te nuttigen, wat na te praten en eventueel vragen te stellen aan de makers van de getoonde kunstwerken.
De expositie is beide kerstdagen gratis te bezichtigen van 14.00 uur tot 17.00 uur.
De opening van deze expositie op 23 december om 16.00 uur wordt verricht door Mw. Petra Bies, journalist van de Helderse Courant.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.