Workshop digitale kunstbewerking

robvanrestVanaf vrijdag 20 november 2015 om 19.30 uur start er bij de NoorderKunstKring weer een workshop digitale kunstbewerking voor beginners.
In acht avonden word u ingeleid door Rob van Rest in het werken met een digitaal beeldbewerking programma voor op de laptop. In kleine stappen leert u meerdere foto’s tegelijk in lagen te bewerken door verschillende digitale gereedschappen te gebruiken totdat er een prachtig kunstwerk ontstaat.
Het einddoel van de workshop is om zelfstandig van uw eigen gemaakte foto’s op de laptop een eigen ontworpen kunstwerk te maken die u dan kunt afdrukken en inlijsten. En aan het einde van de workshop wordt er een eind presentatie gegeven van alle gemaakte digitale kunstwerken aan belangstellende.
Alle deelnemers aan deze workshop dienen een eigen laptop met muis tot hun beschikking hebben. Maar ook voldoende vaardig genoeg te zijn in het gebruik van een laptop met muis en het uploaden van foto’s vanaf een digitale camera naar de laptop.
Maar … er is slechts plaats voor 10 personen i.v.m. de individuele begeleiding.
De kosten van de gehele workshop zijn slechts € 45,= voor leden van de NoorderKunstKring en € 60,= voor niet leden. (inclusief een DVD met daarop verschillende cursusmateriaal en een complete fotobewerking programma voor op de laptop).
Heeft u interesse? Meld u dan bij het secretariaat van de NoorderKunstKring Gerda Pronk tel: 0223-620959.

Voor meer informatie tel: 0223-622297 of 06-49412674.
Of mail naar: rwl.van.rest@quicknet.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.