Open Dag NoorderKunstKring

Op 5 september start de NoorderKunstKring het nieuwe seizoen met haar jaarlijkse Open Dag, die deze keer geheel in het teken zal staan van ″Van Gogh″. De NKK maakt namelijk deel uit van een ″Van Gogh week″ vol activiteiten.
Aan leden is gevraagd werk te maken in de trant van ″Van Gogh″ en het resultaat zal worden getoond in een kleine expositie.
Verder heeft een aantal leden toegezegd mee te zullen doen aan portret tekenen/schilderen en zullen er weer demonstraties gegeven worden zoals etsen, boetseren, beeldhouwen, zijdeschilderen, fotografie enz.
Op de open dag is het de bedoeling om te werken in de trant van ″Van Gogh″. Het zal niet voor alle disciplines mogelijk zijn, maar men gaat het wel proberen.
Bezoekers kunnen zo een indruk krijgen, van wat er mogelijk is bij de NoorderKunstKring. Belangstellenden kunnen ook intekenen voor de komende cursussen en/of workshops.
De Open Dag wordt gehouden van 11.00 uur tot en met 16.00 uur in het atelier aan de Pasteurstraat 147a en bij mooi weer wordt het voorliggende plein er bij betrokken. Aan de kramen is ook werk te koop.
U bent van harte welkom.

Vooraf aan de Open Dag is er op Vrijdag 4 september: de opening van de expositie ″Van Gogh in Den Helder″ met deelname van een twintigtal leden van de NKK in het ″Paviljoen van Toen” aan de Borneolaan 1, 1781 DL te Den Helder.
Openingstijden van het Paviljoen:
Maandag t/m vrijdag van 09.30 – 16.30 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 – 16.30 uur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.