Bekendmaking bestuur

Hallo allemaal,
Inmiddels zijn de maatregelen van de overheid om ons te behoeden voor het coronavirus verlengd t/m 1 juni.
Het clubgebouw blijft dan ook gesloten voor de gezamenlijke activiteiten. Helaas worden dus ook de geplande activiteiten zoals de tekencursus door Glen Krab, het raku stoken en de pinksterexpositie geannuleerd.
Van vrijdag 4 september t/m maandag 7 september a.s. staat het schilderweekend op de planning. We blijven positief en we gaan ervan uit dat we dan weer vrij zijn om te gaan en staan waar we willen. In de gang van het clubgebouw hangt de inschrijflijst voor dit schilderweekend. Er zijn nog twee plaatsen vrij. Belangstellenden vragen we om zich zo snel mogelijk hiervoor in te schrijven. Dat kan ook via de mail. Meerdere belangstellenden komen op een wachtlijst. Deze weekenden zijn heel gezellig en voor de inwendige mens wordt goed gezorgd! Dit jaar is Recreatiebedrijf De Blikvaart, St. Annaparochie in Friesland gereserveerd.
Tenslotte laten we weten dat we heel blij zijn dat we via één van onze leden iemand gevonden hebben die ons clubgebouw wekelijks schoonmaakt. Daar zijn we heel blij mee. Laten we haar wel helpen door zelf ook na aanwezigheid de spullen op te ruimen en alles netjes achter te laten.
Het clubgebouw wordt immers wel gebruikt door leden die in deze periode individueel aan het werk willen. We herhalen nog even wat ook in ons vorige bericht stond: kom alsjeblieft NIET als je verkouden bent, keelpijn hebt of onverhoopt toch met meerdere mensen in aanraking bent geweest. En als er meerdere leden in het gebouw zijn: hou afstand van elkaar!
Blijf gezond!
Hartelijke groeten,
namens het bestuur,
Karin Cruijff-Molenaar, wnd secretaris
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Bekendmaking bestuur

  1. Roland Sohier schreef:

    Dag!
    Als jochie van 14 / 15 kwam ik als aankomend kunstenaartje een paar keer stilleven tekenen op een zoldertje in de binnenstad…(1964-’65) ‘Echte’ kunstenaars… een donker zoldertje, stoffig… een wenteltrap omhoog? Later organiseerden ze een tentoonstelling van de Rota Prenten van Aat Veldhoen… spannend! Naakt! En ook nog ’s heel expliciet!
    Inmiddels ben ik 70… nog steeds super actief- in september een grote solo in het Centraal Museum Utrecht… maar dat is dus eigenlijk ook bij jullie begonnen 😉 Bestaat er documentatie uit die tijd ? Voor mijn werk… zie http://www.rolandsohier.nl dag!

Reacties zijn gesloten.