Workshop “Tekenen zonder te kijken”

Ook vandaag (2019-11-09) hebben we genoten van de workshop in het kader van ‘Leden voor Leden’. Deze workshop ‘Tekenen zonder te kijken’ werd gegeven door Jeanette Appelhof. Het was de bedoeling om zonder op het doek te kijken met potlood je overbuurvrouw te tekenen of een zelfportret te maken door in een spiegel te kijken. Daarbij mocht je het potlood niet loslaten van het doek en je mocht echt vooral niet op je doek kijken. Daarna gingen we de gemaakte tekeningen inkleuren. Vooraf legde Jeanette ons uit hoe je kleuren kunt mengen en wat de verschillende effecten zijn van divers kleurgebruik. Erg leuk allemaal.
De resultaten zijn ook weer heel verrassend! Dank je wel, Jeanette!

De volgende workshop is gepland op zaterdagochtend 11 januari, weer van 10 tot 12 uur. Dan wordt de workshop gegeven door Margr├ę Broekhuizen.
Meenemen: een schildersdoek, een iets kleiner bord, een hamer (het bord gaat in stukken!), acrylverf.
Een intekenlijst verschijnt t.z.t. in de gang van het clubgebouw.

Link naar de foto’s:

https://photos.app.goo.gl/Shu25aib1YuuYjLG9

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.