NKK 2019 Raku stoken

We troffen het enorm met het weer en ook het resultaat mag er zijn.
Margré Broekhuizen heeft tien jaar lang de verantwoording op zich genomen voor de rakudagen. Deze taak is zaterdag overgedragen aan Christine Vermeer en Dorine Braaf. Zij hebben de laatste keren ook samen met Margré alles geïnstalleerd, zodat zij het met een gerust hart de volgende keer samen kunnen doen. Margré werd door de aanwezigen hartelijk bedankt en ze kreeg een prachtige voorjaarsmand.
Glen Krab heeft geholpen met de gasflessen; eerst de aanschaf van twee nieuwe gasflessen en toen we met de op één na laatste oven bezig waren, bleken de aangesloten gasflessen leeg te zijn. Na een telefoontje was Glen snel ter plaatse om uitleg te geven over het vervangen van de gasflessen en ermee te helpen.
De aanwezige keramisten hadden allemaal iets lekkers meegenomen, zodat ook de inwendige mens niet vergeten werd.
Tijdens de Open Dag op 14 september a.s. wordt er ook weer raku gestookt.
Karin Cruijff Molenaar
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.