Rondje Cultuur Huisduinen

Op uitnodiging van het Huisduiner Belang gaan een aantal leden meedoen aan het Cultuurrondje op a.s. zondag 21 mei. Het thema is maritiem en gaat ook over de walvisvaart.
Wij exposeren dan in het dorpshuis van Huisduinen aan de Badhuisstraat. Het Cultuurrondje wordt om 10.30 uur geopend door burgemeester Koen Schuiling.
Lies Verberne

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Een reactie op Rondje Cultuur Huisduinen

 1. Klazien Groot schreef:

  Goedenavond
  Afgelopen zondag exposeerde ik tijdens Rondje Cultuur Huisduinen en werd ik door u benaderd met de vraag of ik wilde exposeren tijdens de Pinkster? Er is verder niets afgesproken en ik ben verder ook geen lid van de Noorderkunstkring. Ik maak zelf beelden met verschillende thema’s o.a. ge├»nspireerd door mijn verre reizen. Deze exposeerde op Tuintjesweg 12. Verder ben ik aangesloten bij de Noord Hollands Kroonjuwelen c.q. zit ik in de organisatie (PR). Beelden van mij (Klazien Groot) kunt u zien op http://www.noordhollandskroonjuwelen.nl
  Graag verneem ik van u

  Vriendelijke groet
  Klazien Groot
  Tel. 06 29175553

Reacties zijn gesloten.